sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Del Monte Smoothie

Testiin saapui tällä kertaa Del Monte Smoothie uutuusjäätelöitä. Testauskamppanja tuli Hopottajilta, joihin liittymällä pääsee testaamaan uusia tuotteita ilmaiseksi. Tähän kamppanjaan liittymällä sai K-ryhmän lahjakortin, jolla oli oikeutettu ostamaan 2 pakettia Del monten Smoothieta.



Tuote on siis Del Monten Smoothie. Jäätelöaltaasta löytyvä herkku, joka korvaa jäätelön. Makuvaihtoehtoja on kaksi: raikas mango ja marjaisa vadelma. Tuote on ostettavissa kolmen kappaleen pakkauksissa. Yhden paketin hinta pyörii kaupasta riippuen siinä 3,99-4,99€.
                 Tuote on maidoton ja laktoositon, sisältäen reilusti aitoa hedelmää tai marjaa, mutta ilman keinotekoisia värejä, aromeja ja lisäaineita. Puikko on kooltaan normaalin jäätelön kokoinen (90ml).  Lisätietoja tuotteesta löytyy seuraavan linkin takaa:
 www.hopottajat.fi/delmontesmoothiet
Samalta sivulta kiinnostuneet pääsevät tutustumaan myös Hopottajiin ja ilmottautumaan mukaan Hopotuksen maailmaan :)

Ja sitten omaan arvioon makutestin jälkeen. Omasta kaupasta löytyi vain Mangosmoothieta, joten valitettavasti en voi arvioida vadelman makua. Mutta etukäteen odotinkin innokkaammin juuri tuota mangoa, koska itse pidän mangosta.
Tuotteen maku muistutti hieman Soleroa (josta aikoinaan pidin tosi paljon, nyt en ole vielä maistanut tuotteen tultua uudelleen markkinoille), joten jotenkin sitä odotti, että kohta tulee jäätelöä. Mutta eihän sitä tietenkään tullut, vaan tuote oli "täyttä kuorrutetta". Mutta hyvää sellaista. Omasta mielestä tämä asettuu tavallaan jäätelön ja mehujään väliin. Ihanan pehmeää jäädytettyä smoothieta, jota sai nauttia pitkään. Ja tästä pitivät niin jäätelön, kuin mehujäänkin ystävät.
 Maistattelin tuotetta myös muilla ihmisillä, eikä kellään ollut pahaa sanottavaa. Moni piti siitä, ettei puikko ole liian makea. Maistuipa myös pienelle lapselle, joten on mukavaa ettei tuote sisällä keinotekoisia aineita.Todennäköistä on, että tulee ostettua uudestaankin, haluanhan maistaa myös vadelmasmoothiejäätelöä..
Ja ehkäpä tästä tuli myös uusia ideoita jäätelökoneelle.. Pistetään mietintään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti